Appel Fee Smoothie – Fruitkickblog

Appel Fee Smoothie - Fruitkickblog

Recipe by Dennis (FruitkickBlog)Course: SmoothieCuisine: FantasieDifficulty: Makkelijk
Aantal Glazen

2

Glazen
Bereidingstijd

5

minutes
Blendtijd

5

minutes
Totaal Calorieën

210

kcal
Totale tijd

10

minutes

Een sprookjesachtige smoothie met de frisse smaak van appel, romige yoghurt en een vleugje honing. Licht, gezond en magisch lekker!

Ingrediënten

  • 2 appels (geschild en in stukjes)

  • 150 ml magere yoghurt of plantaardige yoghurt

  • 100 ml melk of amandelmelk

  • 1 el honing

  • ½ tl kaneel

  • 4 ijsblokjes

Instructies

  • Appel voorbereiden – Schil de appels en snijd in stukjes
  • Mix maken – Doe de appelstukjes samen met yoghurt, melk, honing en kaneel in de blender.
  • IJs toevoegen – Voeg de ijsblokjes toe voor een frisse, romige textuur.
  • Blenden – Mix tot een gladde, romige smoothie.
  • Proeven – Voeg eventueel wat extra honing toe als je van zoeter houdt.
  • Serveren – Schenk in glazen, garneer met een kaneelstokje of appelschijfje en serveer direct

Notities

  • * Voeg een handje spinazie toe voor een groene 'fairy twist'.
  • * Gebruik vanille-yoghurt voor een extra romige smaak.
  • * Garneer met wat gehakte noten of muesli voor een knapperige topping.

Waarom kiezen voor de Appel Fee Smoothie?

Appel Fee Smoothie is een lichte en sprookjesachtige smoothie die frisheid van appel combineert met de romigheid van yoghurt en een vleugje honing. Een magisch drankje dat zowel gezond als heerlijk is.

Voordelen op een rijtje

  • 🍏 Fris en fruitig door appel.
  • 🥛 Romig door yoghurt en melk.
  • 🍯 Natuurlijke zoetheid van honing.
  • 🧚 Sprookjesachtige uitstraling en smaak.
  • 🕒 Binnen 10 minuten klaar.

Voor extra gezonde inspiratie kun je ook kiezen voor onze Tropische Bowls.

Rate this post

🍓 Wil je geen enkel smoothie- of fruitrecept missen?
Schrijf je gratis in en ontvang elke week de nieuwste recepten in je mailbox!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *